Saturday, January 12, 2008

Facultatea de Muzica - Universitatea de Vest Timisoara

Facultatea de Muzica - Universitatea de Vest Timisoara in Romania anului 2008.

Fara a mai pierde prea mult timpul cu (poate) nefolositoare cuvinte, am sa las pozele sa vorbeasca :



Doresc a sublinia urmatoarea parte :



Doresc sa subliniez urmatoarea parte din prima parte subliniata - cu mentiunea ca acum se poate vedea mai clar stampila Facultatii de Muzica Timisoara precum si semnatura Doamnei decan al Facultatii de Muzica - Felicia Stancovici.



Dovada ca s-au tinut de cuvant si s-a facut prezenta la REPETITII (nu la ora de orchestra din orar) :














Pe langa toate acestea (de parca nu ar fi fost indeajuns), in cladirea Facultatii de Muzica, studentii au fost invadati de acelasi afis amenintator :
Locatie 2


Locatie 3


Locatie 4



Doresc acum a lamuri problema pentru cei care poate nu au inteles.
In cadrul Facultatii de Muzica - Universitatea de Vest Timisoara, studentii care au in orar cursul/ora de Orchestra, au trebuit sa se prezinte la repetitii pentru concertul din data de 14 ianuarie 2008. Nici o problema pana acum. Am uitat sa mentionez faptul ca pe parcursul anului nu s-a facut nici o ora de orchestra desi era trecut pe orar. Problema a intervenit (a mea personala) in momentul in care au aparut acele afise(vezi mai sus in poze) in care se spunea/specifica (citat) : "toti studentii compartimentelor de etc..., au OBLIGATIA sa se prezinte etc"... de cand pana cand !?! Dar, s-au scos oarecum, pentru ca in data de 8 ian. ora 14:00, chiar aveam ora de orchestra. Mai departe, ce m-a deranjat (citat) : "PREZENTA ESTE OBLIGATORIE" -oarecum corect dat fiind faptul ca in orar era ora de orchestra (desi nu cred ca mai stia nimeni, nici macar decanatul) iar acum, cireasa de pe tortul care nu exista (citat) : "IN CAZ CONTRAR" (adica cei care nu se prezinta la repetitiile zilnice) "STUDENTII NU VOR FI ADMISI IN SESIUNEA DE EXAMENE " . Adica de unde si pana unde nu pot intra studentii care nu merg in fiecare zi la repetitia de orchestra in sesiune ??. Mai ales ca nu s-a facut NICI O ora de orchestra tot anul acesta (ca sa nu mai zic de anul trecut), iar treaba asta nu e DELOC problema mea in calitate de student!! Sa caute profesor si sa se faca orchestra cand e scris in orar si inainte de concert repetitii la care sa nu se faca prezenta si sa pot intra in sesiune daca intamplator ratez o repetitie.
Prin aceasta cale doresc a invita pe toata lumea la mirificul concert din data de 14 ianuarie ora 19:00 la Opera Romana Timisoara cu orchestra de studenti sechestrati/obligati/amenintati ai Facultatii de Muzica Timisoara din cadrul Universitatii de Vest . Traiasca mentalitatea romaneasca si Traiasca Emanciparea tuturor!
Pentru sugestii/reclamatii : blogrevolutionar@yahoo.com

3 comments:

Didu said...

haha...cica faculta serioasa dar nu ma mir, asa merge sistemul in DULCEA noastra Romanie!

Blog Revolutionar said...

da, dar hai sa nu mai stam cu mainile in san asteptand sa pice ceva de unde... "poate poate " sau "lasa ca merge si asa" ring any bells?

Unknown said...

As dori sa stiu si eu mai multe de UVT petru ca imi doresc ca anul acesta sa intru la pedagogie muzicala.
Ce parere aveti despre facultate? este o facultate serioasa? exista corectitudine in examenul de admitere?